Pokud se i navzdory nelehké koronavirové situaci, která v České republice paralyzovala většinu gastro provozů, chystáte v brzké době na otevření nové restaurace, bistra nebo jiného zařízení dané kategorie, nezapomeňte, že alfou a omegou úspěšného byznysu není pouze pracovitý a kvalifikovaná personál. Zaměstnancům půjde práce od ruky pouze případě, kdy jim pomůžete pořízením kvalitního vybavení. Připravili jsme pro vás tipy na 3 spotřebiče, jež tvoří naprostý základ téměř každého podniku.
1. Profesionální kávovary
Podnik, který ve svém menu nenabízí lahodnou kávu, se na trhu snad ani nemůže udržet. Samozřejmě jde o mírnou nadsázku, nicméně právě tato položka skutečně patří k nejobjednávanějším z celého menu. A právě proto zapomeňte na levné přístroje, které nejsou stavěny pro vysoké vytížená jako profesionální kávovary. Přístroje s automatickými režimy ušetří personálu spoustu drahocenného času a postarají se o vynikající výsledek.
2. Hnětače těsta
Hnětače těsta jsou „must have“ každé restaurace, fastfoodu či jiného podniku, ve kterém se připravuje jídlo. Stejně jako v případě kávovaru nabízí ohromnou úsporu času. Přístroje navíc zvládají i jiné činnosti – kromě hnětení těsta se využívají na mísení ingrediencí, míchání vajec, přípravu krémů apod. Jedná se o vskutku nepostradatelné příslušenství každé kuchyně. Při výběru nepodceňujte kapacitu a maximální doporučenou zátěž.
3. Myčky
Staly se nedílnou součástí domácností a nedokážeme si bez nich představit život. Respektive nechceme, protože většina z nás mytí nádobí bytostně nesnáší. Stejně tak jsou myčky k nezaplacení v kuchyni gastro provozu. Šetří čas a minimalizují náklady za vodu.
Tip na závěr: Kompletní sortiment profesionálního gastronomického vybavení najdete u specializovaného prodejce atfornax.cz.
Přidat komentář